Malatya Intihar Eden Kadını Kurtarmaya Çalışırken Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Malatya Intihar Eden Kadını Kurtarmaya Çalışırken Canından Oldu

Intihar eden kadını kurtarmaya çalışırken canından olduMALATYA'nın Battalgazi İlçesi'nde bulunan Karakaya Barajında bir kadının boğulduğunu gören askeri personel suyun içine dalıp kadını kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybetti.

05.06.2017 01:02

Intihar eden kadını kurtarmaya çalışırken canından oldu

MALATYA'nın Battalgazi İlçesi'nde bulunan Karakaya Barajında bir kadının boğulduğunu gören askeri personel suyun içine dalıp kadını kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybetti.

Battalgazi ilçesinde bulunan Karakaya barajı kıyısına eşi ile birlikte balık tutmaya giden 42 yaşındaki Jandarma alay komutanlığında elektrik personeli sivil memur olarak çalışan İsmail Öztürk, suyun içinde bir kadının çırpındığını gördü. Öztürk, suyun içine dalarak intihar ettiği iddia edilen kadını kurtarmaya çalıştı. Kısa süre sonra gözden kaybolan Öztürk suyun içinden çıkamadı. Olayın haber verilmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanlığına bağlı dalgıç ekipleri olay yerine gelerek intihar girişiminde bulunan kadını kurtardı. Daha sonra arama kurtarma çalışması başlatan ekipler Öztürk'ün cansız bedenine ulaştı.

Eşinin gözleri önünde barajdan çıkarılan Öztürk'ün cansız bedeni Malatya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Barajdan çıkarılan kimliği belirsiz kadının ise yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Malatya Intihar Eden Kadını Kurtarmaya Çalışırken Canından Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya Intihar Eden Kadını Kurtarmaya Çalışırken Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement