Malatya'daki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Malatya'daki Silahlı Saldırı

Malatya\'daki Silahlı Saldırı

Jandarma, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi yakalamak için köylülerle dağlık arazide arama çalışmalarını sürdürüyor Başak Köyü Muhtarı Çalışkan: "Önceki yıllarda aralarında mahkemelik olmu...

17.11.2013 17:31

Hekimhan ilçesine bağlı Başak köyünde, pompalı tüfekle 3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan zanlıyı yakalamak için arama çalışmaları devam ediyor.

Saldırının ardından jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarma, olaydan sonra kaçan zanlı Ali K'yı bulmak için köy yakınlarında dağlık arazide bazı köylülerin de katılımıyla arama çalışmalarını sürdürüyor.

Saldırının gerçekleştiği köyde ise evlerin pencerelerinin ve kapılarının kırıldığı görüldü. Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınları Kürtçe ve Türkçe ağıtlar yaktı.

Köy muhtarı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Önceki yıllarda aralarında mahkemelik olmuş olaylar vardı. Ondan beri sürtüşmeler devam ediyordu" dedi.

Saldırının gece saat 01.00 sırlarında gerçekleştiğini aktaran Çalışkan, "Kapılara vurmuş, dışarı veya pencereye çıkana pompalı tüfekle ateş etmiş" ifadesini kullandı.

Ali K'nın, aralarında husumet bulunan kişilerin evlerine gece pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu Murat Sarıkaya (38), Fadime Çalışkan (55) olay yerinde, Tama Arayıcı (36) ise Hekimhan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiş, Hikmet ve Bessey Arayıcı yaralanmıştı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'daki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement