Malatya'da Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonunda 5 Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonunda 5 Tabanca Ele Geçirildi

Malatya'da yapılan silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda bir otomobilde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, yol uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca bulundu. Olayla ilgili olarak Y.B. ve B.D.H. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

23.11.2023 09:39  Güncelleme: 09:40

Malatya'da silah kaçaklığı operasyonu: 2 gözaltı

MALATYA - Malatya'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda bir otomobilde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Malatya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kentte "silah ve mühimmat kaçakçılığı" suçuna yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, yol uygulama noktasında durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 5 ruhsatsız tabanca, buldu. Olayla ilgili olarak Y.B. ve B.D.H gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Malatya\'da Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonunda 5 Tabanca Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı Operasyonunda 5 Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement