Makam Aracı Sulama Kanalına Devrildi: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Makam Aracı Sulama Kanalına Devrildi: 4 Yaralı

Makam Aracı Sulama Kanalına Devrildi: 4 Yaralı

Adana Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Erhan Güngör'ün de içerisinde bulunduğu makam aracı bir yayaya çarptıktan sonra sulama kanalına devrildi Ters dönen araçtan camı kırarak çıkan Güngör ile sürücü hafif yaralanırken, su dolan otomobilde bir süre kaldıktan sonra kurtarılan müdür yardımcısı ve yayanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi

24.09.2013 15:38

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Erhan Güngör'ün de içerisinde bulunduğu makam aracı bir yayaya çarptıktan sonra sulama kanalına devrildi. Kazada Güngör ve yayanın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör'ün (43) içerisinde bulunduğu, Mehmet Çiçekdağ (48) yönetimindeki 01 AJD 13 plakalı makam aracı,  görev dönüşü merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Sevinç İnan'a (48) çarptıktan sonra Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına devrildi.

Yaklaşık 4 metre yüksekliğinde, su seviyesi 1.5 metre olan kanalda ters dönen aracın camını kıran Güngör, hafif yaralı olarak otomobilden çıkmayı başardı. Sürücü Çiçekdağ ise vatandaşlar tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Otomobilin arka kapısının açılmaması nedeniyle Müdür Yardımcısı Sezai Balcılar (47) su dolan araçta bir süre mahsur kaldı. Bunun üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri sevk edildi. Ekipler, iş makinesine bağlanan halatla otomobili kaldırarak Balcılar'ı bulunduğu yerden çıkardı.

Sezai Balcılar ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne, Mehmet Çiçekdağ ve Sevinç İnan ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Balcılar ve İnan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bir süre kaza yerinde bekleyen ve yardımcısının sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışan Erhan Güngör'ün ise üzüntülü olduğu gözlendi.

Bu arada Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler de bir süre suda arama yaptı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Makam Aracı Sulama Kanalına Devrildi: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement