Maganda kurşunu kamerada AĞRI - Son Dakika
Güncel

Maganda kurşunu kamerada AĞRI

Maganda kurşunu kamerada AĞRI

Maganda kurşunu kamerada AĞRI

02.10.2013 16:32

Maganda kurşunu kamerada - AĞRI

Maganda kurşunu kamerada

- Ağrı'da ağustos ayında bir düğünde havaya ateş açılması sonucu 7 yaşındaki çocuğun yaşamını yitirdiği bir kişinin de yaralandığı vurulma anı, düğünde çekilen cep telefonu görüntüsüne yansıdı

AĞRI (AA) - Ağrı'da ağustos ayında bir düğünde havaya ateş açılması sonucu 7 yaşındaki çocuğun yaşamını yitirdiği vurulma anı, düğünde çekilen cep telefonu görüntüsüne yansıdı.

Merkeze bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Orhan Alpaslan Caddesi'nde bir düğünde cep telefonu ile çekilen görüntüde, beyaz gömlekli ve kot pantolonlu olan N.Ö'nün müzik eşliğinde halay çeken insanların arkasından geçerken iki elindeki tabancaları havaya kaldırdığı sırada sağ elindeki tabancanın ateş aldığı görülüyor.

N.Ö'nün daha sonra iki tabancayla da havaya ateş ettiği gözüken görüntüde, mermilerin halay çekenlerin arkasında sandalyede oturan Mehmet Keser (7) ile Altın Kalkuç Koç'a (27) isabet etmesi nedeniyle düğündeki vatandaşlar buraya doğru hızla koşması yer alıyor.

24 Ağustos Cumartesi günü meydana gelen olayda, küçük çocuk kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamış, yaralanan Koç ise tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınan N.Ö. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maganda kurşunu kamerada AĞRI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement