Maganda Kurşunu Bir Ailenin 'Umut'unu Elinden Aldı - Son Dakika
Güncel

Maganda Kurşunu Bir Ailenin 'Umut'unu Elinden Aldı

Maganda Kurşunu Bir Ailenin \'Umut\'unu Elinden Aldı

Bir magandanın tabancasından çıkan serseri bir kurşun, küçük bir çocuğu ailesinin elinden alırken, yakınlarının yüreğine ateş düşürdü.

28.08.2012 08:30  Güncelleme: 11:01

Bir magandanın tabancasından çıkan serseri bir kurşun, küçük bir çocuğu ailesinin elinden alırken, yakınlarının yüreğine ateş düşürdü. Evin küçük çocuğu olan 6 yaşındaki Umut Ceylan, Mustafa Baykaş İlköğretim Okulu 2'inci sınıf öğrencisi olan ablası Doğa Ceylan'ın (8) ardından, dün (pazartesi), Hüseyin Akdağ İlköğretim Okulu'na yazıldı. Okula yaptırılan kaydın ardından Baba Ufuk Ceylan (37), anne Gülhan Ceylan (37) ve çocukları evlerine döndü.

VURULDUĞU, HASTANEDE ORTAYA ÇIKTI

Küçük Umut ile ablası Doğa Ceylan'ın akşam saatlerinde parka gitmek istemesi üzerine, Ceylan çifti, iki kardeşi evlerinin 100 metre aşağısında bulunan 5713 Sokak üzerindeki General Asım Gündüz Parkı'na götürdü. Parktaki diğer çocuklarla oynamaya başlayan küçük Umut, saat 22.30 sıralarında, üzerinde bulunduğu kaydıraktan düştü. Sesi çıkmayan ve tişörtünden kan sızan küçük Umut, düşerken yaralandığı sanılarak ailesi tarafından otomobille hastaneye götürüldü. Hastanede hayatını kaybettiği belirlenen küçük Umut'un vücudunu kontrol eden doktorlar, sırtının sağ tarafığndaki kurşun yarasını fark etti. Durum, polise bildirildi. Küçük Umut'un ölüm haberi üzerine yıkılan Ceylan çifti, çocuğun ateşli silah yaralanmasına bağlı yaşamını yitirdiğini öğrenmesi üzerine şok oldu.

MAGANDA ARANIYOR

Ceylan çifti, Cinayet Büro Dedektifleri tarafından emniyete götürülerek ifadelerine başvuruldu. Tekrar hastaneye dönen çifti, yakınları teskin etti. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, park ve çevresinde delil aradı. Olay yerine yakın oturan ve parkta bulunan vatandaşlar, herhangi bir silah sesi duymadıklarını belirtti. Emniyet güçleri uzak mesafeden atılan serseri bir kurşunun Umut'u yaşamından etmiş olabileceğini kaydetti. Ceylan ailesinin küçük Umut'unu yaşamdan alan kurşunu kimin ateşlediğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Küçük çocuğun hastaneden alınan cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsinin ardından Umut'un cenazesinin defnedilmek üzere ailesine teslim edileceği ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maganda Kurşunu Bir Ailenin 'Umut'unu Elinden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement