Machka'dan Tekno ve Retro Birleşimler - Son Dakika
Güncel

Machka'dan Tekno ve Retro Birleşimler

Machka\'dan Tekno ve Retro Birleşimler

Machka 2013 kış sezonunda 90'ların retro görünümü ile 50'lerin retro görünümlerinin estetik birleşimine odaklanıyor.

12.09.2013 17:29

Tasarımcıların ifadesiyle; 'Özenle çalışılmış dikiş detayları, temiz bir estetik ve terzi dikim niteliğinde bir koleksiyon sunuluyor'.

Vintage modernizminden, modern sanata doğru…

Machka kış koleksiyonu bu sezon omuzlara vurgu yapıyor. Düşük omuzlar ve omuz kıvrımlarını vurgulayan detaylar öne çıkıyor. Üste oturan panelli elbiseler, yakaları kristal boncuk ve taşlarla işlenmiş elbise ve pardesüler, kozayı andıran kabanların yanı sıra kabarık formlu, kutu etekler göz çarpıyor. Yumuşak kaşmir trikolar ise Machka koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında bu sezonda yerini alıyor.

Renkler ve kumaşlar…

Zıt renklerin birlikteliğini görüyoruz bu sezon Machka koleksiyonunda. Sıcak, soğuk ve nötr renkler ön plana çıkıyor. Nude, gece yarısı siyahı, derin lacivert, bordo ve tüm gece renkleri ile tekno ve retro çizgiler renkleniyor.

Kumaşlarda ise; yünlü, ipek krep, metalik yüzeyli armürlü kumaşlarla beraber dökümlü kumaşların kullanımı görülüyor.

Backstage: Kampanya kareleri başarılı moda fotoğrafçısı Emre Doğru'nun objektifinden yansıdı. 1 gün süren çekimlerde kampanya stylingi markanın tasarımcısı Ece Ege tarafından yapıldı. Saç İbrahim Zengin'e, makyaj ise Ali Rıza Özdemir'e emanet edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Machka'dan Tekno ve Retro Birleşimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement