M1 Merkez Adana AVM'de Galaxy S5 Lansmanı - Son Dakika
Güncel

M1 Merkez Adana AVM'de Galaxy S5 Lansmanı

M1 Merkez Adana AVM\'de Galaxy S5 Lansmanı

M1 Merkez Adana AVM Medıa Markt Mağazası'nda son teknoloji harikası Galaxy S5 Akıllı telefon lansmanı 11 Nisan günü yapılacak.

11.04.2014 14:40

Türkiye'nin önde gelen Teknoloji Marketi "Media Markt", teknoloji devi Samsung'un en son akıllı teknoloji telefonu Galaxy S5'i 11 Nisan Cuma günü"Hayatın Merkezi" M1 Merkez Adana AVM'deki mağazasında müşterilerine lanse edecek. Tüm Adanalıların ve Adana'yı ziyaret edenlerin heyecanla beklediği teknoloji harikası Galaxy S5, aynı gün tüm mağazalarda da satışa çıkacak.

11-12-13 Nisan günleri M1 Merkez Adana AVM Media Markt'ı ziyaret edenler ileri teknoloji ürünü Galaxy S5'i yakinen tanıyacaklar. Böylece üstün akıllı bir telefon olmanın yanı sıra, bu cihazla kalp atışını ölçmek mümkün olacak. Galaxy S5 ayrıca, suya veya toza da çok dayanıklı olma özelliklerine de sahip.

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; "11-12-13 Nisan günleri Adanalılara özel bir hizmetimiz gerçekleşiyor. Türkiye genelinde sadece Adana'da Media Markt Mağazaları'nda Galaxy S5'le tanışma mümkün olacak." diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel M1 Merkez Adana AVM'de Galaxy S5 Lansmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement