Lütfü Türkkan, Saffet Sancaklı'yı Ankara'da Konuk Etti - Son Dakika
Güncel

Lütfü Türkkan, Saffet Sancaklı'yı Ankara'da Konuk Etti

Lütfü Türkkan, Saffet Sancaklı\'yı Ankara\'da Konuk Etti

MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı yoğun seçim çalışmalarına ara verdi, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tarafından Ankara'da konuk edildi.

22.01.2014 10:41

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Saffet Sancaklı dur durak bilmiyor. Adaylığının açıklandığı günden beri Kocaeli'yi mahalle mahalle, köy köy geziyor. Halkın taleplerini dinliyor, nabız yokluyor. Sancaklı bu yoğun seçim maratonuna bir günlüğüne ara verdi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Sancaklı'yı Ankara'da konuk etti.

Sancaklı'nın siyasetin kalbindeki ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ydi. MHP grup toplantısında Genel Başkanın konuşmasını dinleyen Sancaklı, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile birlikte Devlet Bahçeli'nin kapısını çaldı, seçim çalışmaları hakkında Genel Başkanı'na bilgi verdi. Sancaklı Bahçeli'ye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için iddialı olduğunu bir kez daha yineledi.

MHP'li Milletvekilleriyle birlikte öğle yemeği de yiyen Saffet Sancaklı'yı Meclis'ten Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Ankara Milletvekili Zuhal Topçu ve Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz uğurladı. MHP Genel Merkezi'nde de temaslarda bulunan Sancaklı akşam saatlerinde Kocaeli'ne döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lütfü Türkkan, Saffet Sancaklı'yı Ankara'da Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement