Lüks Marka Yönetimi Ogrenin! - Son Dakika
Güncel

Lüks Marka Yönetimi Ogrenin!

Lüks Marka Yönetimi Ogrenin!

Lüks Marka Yönetimi Micro MBA Programı moda, lüks marka ve pazarlama tutkunlarını bir araya getirecek.

17.10.2012 15:38

Istanbul Business School'da 17 Kasım'da başlayacak olan Lüks Marka Yönetimi Micro MBA Programı moda, lüks marka ve pazarlama tutkunlarını bir araya getirecek. Pazarlamadan yaratıcılığa, trendlerden tasarıma farklı başlıkların üzerinden aktarılacağiı programda katılımcılar yaratıcılıklarını, iş ve sektör bilgilerini geliştirecek.

Programın eğitmenleri arasında Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç; Mudo, Vakko ,Escada,Unitim Holding ve Harvey Nichols gibi firmalarda üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra Cevahir Alışveriş Merkezi Genel Müdürü olan ve şu an Cefic Jestiyon AVM Yönetim Ltd Şti'de Başkan Yardımcısı olan Vahit İpekçi; Vakko Home Satış Pazarlama Yöneticisi Ayşegül Temel; Gatrium Yönetici Ortak, CEO'su Orhan Gönen;Happy People Project Yönetici ortağı Emel Göker; Mercedes-Benz Pazarlama İletişimi Grup şefi Başak Demiryumruk gibi isimler yer alıyor.

Micro MBA Programı dersleri Nişantaşı Sofa Otel'de gerçekleşecek. Program Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-18:30 saatleri arasında yapılacak olup toplam 34 saat eğitim içerecek. Moda dünyasını yakından tanıma fırsatı bulacak olan lüks marka tutkunu katılımcılar, lüks markaların iletişim stratejileri ve markaların yaratılma süreçlerini de hem teorik hem de pratik eğitimlerle öğrenme şansına sahip olacaklar.

Istanbul Business School'un Lüks Marka Yönetimi Micro MBA Programı, yaratıcı içeriği ve güçlü eğitmen portföyü ile sektörde çalışan ve/veya lüks marka yönetimi alanında kariyer yapmak isteyenler için 17 Kasım'da başlıyor!

Hemen kayıt olun!

Lüks markaların dünü, bugünü: lüks marka yaratmanın stratejileri, lüks tüketici davranışları ve trendleri, innovasyon ve yaratıcılık, moda perakendesi ve koleksiyonlar tasarımcılar, milattan bugüne modayı etkilemiş akımlar, lüks

marka sektöründe tüketici davranışları ve kültürel faktörler, tüketim trendleri, rekabet analizlari, online ve offline basını, gibi konuların işleneceği eğitim programı, katılımcılara teorik ve pratik bilgiler kazandıracak.

Istanbul Business School, yeni dünya profesyonellerini günümüz iş dünyasına uyumlu yetiştirmek amacıyla eğitimler veren yeni nesil bir eğitim şirketi. Kariyerlerini bir adım öteye taşımak isteyen profesyonellere yönelik Mikro MBA programları sunan Istanbul Business School'un üst düzey profesyonellerinden oluşan zengin bir eğitmen kadrosu bulunuyor. İstanbul Business School, iş dünyasında uzmanlık kazanmış, iş tecrübesi sahibi güçlü eğitimci kadrosu ile katılımcılarına zengin bir temel ve farklı alanlarda Mikro MBA yapma fırsatı sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lüks Marka Yönetimi Ogrenin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement