Lufthansa Uçağında Saldırı, Hostes ve 2 Görevli Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Lufthansa Uçağında Saldırı, Hostes ve 2 Görevli Yaralandı

Lufthansa Uçağında Saldırı, Hostes ve 2 Görevli Yaralandı

Lufthansa'nın Budapeşte'ye giden uçağında bir yolcu hostes ve 2 yolcuyu kesici bir aletle yaraladı. Zanlı, gözaltına alındı.

01.04.2014 16:11  Güncelleme: 16:34

Almanya'nın en büyük hava yolu şirketi Lufthansa'nın Budapeşte'ye gitmek üzere Münih'ten kalkan uçağı, Macaristan uyruklu bir kişinin hostesi rehin alması nedeniyle Münih Havalimanı'na geri döndü. Hostes ve uçaktaki 2 görevliyi yaralayan zanlı, gözaltına alındı.

KESİCİ ALETLE REHİN ALDI

"Münchener Merkur" gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre, Lufthansa'nın Münih-Budapeşte seferini yapmak üzere saat 11.15'te havalanan yolcu uçağındaki bir hostes, sınır dışı edilmek üzere Budapeşte'ye götürülen Macaristan uyruklu kişi tarafından kesici aletle tehdit edilerek rehin alındı.

3 KİŞİ YARALANDI

Uçağın Budapeşte'ye gitmesini engellemeye çalışan 33 yaşındaki zanlı, hostes ile uçakta görevli 2 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Bunun üzerine uçağın pilotu, Münih Havalimanı'na geri döndü.

ZANLI GÖZALTINDA

Yolcuların uçaktan tahliye edilmesinin ardından olay yerine gelen polisler ekiplerince düzenlenen operasyonda 33 yaşındaki zanlı gözaltına alındı. Kurtarılan hostes ile diğer yaralı 2 kişiye havalimanına gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Münih polisinden yapılan açıklamada, 156 kişilik uçağın boşaltıldıktan sonra operasyonun başarıyla tamamlandığını, gözaltına alınan zanlının kesici bir aletle hostesi tehdit ederek rehin aldığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lufthansa Uçağında Saldırı, Hostes ve 2 Görevli Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement