Lordlar Kamarası Üyesi, Öğrencilere AB'yi Anlattı - Son Dakika
Güncel

Lordlar Kamarası Üyesi, Öğrencilere AB'yi Anlattı

Lordlar Kamarası Üyesi, Öğrencilere AB\'yi Anlattı

İngiltere Lordlar Kamarası üyelerinden Richard Balfe, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrencilerle biraraya geldi.

29.09.2014 12:27

İngiltere Lordlar Kamarası üyelerinden Richard Balfe, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrencilerle biraraya geldi. Balfe öğrencilere, Türkiye'nin Avrupa Birliği serüveninin dününü, bugününü ve yarınını anlattı. Balfe, konuşmasına büyük ilgi gösteren öğrencilerin fotoğraflarını da çekti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Anabilim Dalı'nın açılış dersini, İngiltere Lordlar kamarası üyelerinden Richard Balfe, verdi. 'Avrupa Parlementosu'ndan, üniversite kampüsüne' projesi kapsamında, İzmir'e gelen, Richard Balfe, Merkez Kütüphanesi Avrupa Dokümantasyon Merkezi'nde, öğrencilerle bir araya geldi. Avrupa Parlementosu milletvekilliğinin yanı sıra Türkiye - Avrupa Birliği dostluk grubu üyesi de olan Dulwich Lordu Richard Balfe, Türkiye - AB ilişkilerinin, dününü, bugününü ve yarınını öğrencilere anlattı.

Avrupa Birliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır'ın açılış konuşmasını yaptığı ilk derse öğrencilerin ilgisi Richard Balfe'yi de memnun etti. Balfe de konuşmaya başlamadan önce kendisini dinlemeye gelen öğrencilerin bol bol fotoğraflarını çekti, onlarla ayaküstü sohbet etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lordlar Kamarası Üyesi, Öğrencilere AB'yi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement