LOFT, Cumhuriyetin 100. yılına özel reklam filmi yayımladı - Son Dakika
Güncel

LOFT, Cumhuriyetin 100. yılına özel reklam filmi yayımladı

LOFT, Cumhuriyetin 100. yılına özel reklam filmi yayımladı

LOFT Genel Müdürü Aydın Süha, Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan reklam filminin nesilden nesile taşınan mirası kutladıklarını ve gençlik enerjisinden aldıkları coşkuyla ülkelerine olan bağlılıklarını ortaya koyduklarını belirtti. LOFT, marka değerini yükselterek dünyaya marka ihracatı yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

27.10.2023 13:18  Güncelleme: 13:21

Jean markası LOFT, Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırladığı reklam filmini yayımladığını duyurdu.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan genç dinamik Türkiye'ye ikinci yüzyılda da sahip çıkacaklarını ifade eden LOFT Genel Müdürü Aydın Süha, hazırladıkları 100'üncü yıl reklam filmiyle ilgili olarak "Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırladığımız reklam filmimizle nesilden nesile taşıdığımız bu mirası gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Filmde, ülkemize olan bağlılığımızı ve saygımızı ortaya koymaya çalıştık. Firma olarak biliyoruz ki genç ve genç ruha sahip olanların vazgeçilmez markasıyız. Filmimiz de bu gençlik enerjisinden aldığımız coşkunun ürünü oldu. Atamızın bizlere bıraktığı mirası nesiller boyu taşıyacağız ve attığımız her adımda onun ilkeleri doğrultusunda Cumhuriyeti korumaya ve yüceltmeye odaklanacağız" dedi.

"PAYIMIZA DÜŞEN NEYSE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Her zaman en iyisini sunmaya, bulunduğumuz her pazarda özgün tasarım ve kaliteye odaklanarak marka değerimizi yükseltmeye devam ediyoruz. 3 kıtada 14 ülkeye markamızı ihraç ediyor, yurt içinde de toplam 82 mağaza ve 300 satış noktasında müşterilerimizle buluşuyoruz. Dünyaya marka ihracatı yaparak ülkemizin geleceğine katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz" diyen Süha, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük mirası olan ve 100 yıldır yaşayan Cumhuriyetimizin ilelebet bu topraklarda var olması ve ileriye gitmesi için elimizden gelen ve payımıza düşen neyse ülkemiz adına yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel LOFT, Cumhuriyetin 100. yılına özel reklam filmi yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement