Life is a Party Konseptli Parti Serisi Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Life is a Party Konseptli Parti Serisi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Life is a Party Konseptli Parti Serisi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Eğlence sektörünün parti guruları Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü her Perşembe Billionaire Club Bodrum'da "Life is a Party" temalı partileri ile cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getiriyor.

23.08.2013 15:56

Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü ile "Life is a Party" Konseptli Parti Serisi Billionaire Club Bodrum'da Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Palmali Grup Eğlence Müdürü Önder Bekensir yönetiminde bu yaz pek çok özel partiye imza atan Billionaire Club Bodrum, eğlence sektörünün parti guruları Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü ev sahipliğinde gece hayatını renklendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yaz yoğun ilgi gören Billionaire Partileri ardından bu yaz da Bodrum'da dansın, müziğin ve eğlencenin nabzını tutacak olan Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü, tüm yaz boyunca devam eden "Life is a Party" konseptli parti serisi ile yaz gecelerine renk katıyor.

Türkiye'nin ilk ve tek mega/giga yat kapasiteli marinası olan Palmarina Bodrum içerisinde yer alan, dünyaca ünlü starları ağırlayan ve Bodrum gece hayatına farklı bir boyut getiren Billionaire Club Bodrum yurtdışından getirdiği dans performansları, özgün sunumları ve dekorasyonu ile eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Life is a Party Konseptli Parti Serisi Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement