Lif Sergisi Pera'dan Sonra Bursa'da - Son Dakika
Güncel

Lif Sergisi Pera'dan Sonra Bursa'da

Lif Sergisi Pera\'dan Sonra Bursa\'da

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, Cafer Arslan’ın ‘Yüzlerim’ adlı lif sergisine ev sahipliği yapıyor.

13.12.2013 16:14

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, Cafer Arslan'ın 'Yüzlerim' adlı lif sergisine ev sahipliği yapıyor.

Çağdaş tekstil sanatları alanında sergilere ev sahipliği yapan Tekstil Sanayi Müzesi, Prof. Dr. Ayten Sürür küratörlüğünde açılacak 'Yüzlerim' adlı lif sergisiyle sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Merinos Tekstil Sanayi Müzesi'nde 17 Aralık Salı günü saat 15.00'da açılacak olan sergiye sanatçı Cafer Arslan ve eserlerine ilham kaynağı olan çocuğu da katılacak. Daha önce Pera Sanat Galerisi'nde açılan ve büyük ilgi gören sergi Bursa'da da dikkat çekeceğe benziyor. Çıplak gözle kolaylıkla algılanabilen kaba bitkisel sisal yaprak liflerini zengin renk ve tonalite değerleriyle çalışmalarında tercih eden Cafer Arslan, lif sanatının gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lif Sergisi Pera'dan Sonra Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement