Lexmark Türkiye’nin Satış Sonrası Hizmetleri, Teknoser Güvencesinde - Son Dakika
Güncel

Lexmark Türkiye’nin Satış Sonrası Hizmetleri, Teknoser Güvencesinde

Lexmark Türkiye’nin Satış Sonrası Hizmetleri, Teknoser Güvencesinde

Şirket; Satış Sonrası Hizmetleri'nin Lexmark Türkiye Çağrı Destek Merkezi, saha desteklerinin ise Teknoser A.Ş.'nin liderlik ettiği birim tarafından yönetilmesini hedefledi.

06.07.2011 13:54

Farklı sektörlerdeki şirketlere ve son kullanıcılara, kaliteli, hızlı ve güvenilir servis hizmeti sunan Teknoser A.Ş.; lazer, inkjet, çokfonksiyonlu ve nokta vuruşlu yazıcı ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Lexmark Türkiye ile bir işbirliğine imza attı. Lexmark Türkiye, altyapı çalışmalarının 8 ay sürdüğü projede, Teknoser A.Ş. çalışanlarına eğitim desteği sağladı.

İşbirliği; Lexmark baskı makinelerindeki kurulum, bakım ve onarım hizmetlerinin tek bir noktadan takip edilmesini, ölçümlenmesini, hizmet kalite ve standardizasyonunun artırılmasını kapsıyor. Toplam 65 ofis ve 450'nin üzerindeki saha teknisyeniyle Türkiye'nin en yaygın servis sağlayıcısı olan Teknoser A.Ş.; Lexmark Türkiye müşterilerinin ihtiyacı doğrultusunda, baskı çözümlerinin kurulum, bakım ve onarımını üstleniyor. Lexmark Türkiye'nin satışını gerçekleştirdiği yazıcıların garanti kapsamında bulunan saha hizmetleri ve yedek parça değişiminin, Teknoser A.Ş. ve bayileri tarafından sağlanması hedefleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Lexmark Türkiye Teknik Servis Müdürü Saruca Seri, "Teknoser'i; yaygın hizmet ağı, zengin deneyimi, çözüm odaklı iş anlayışı ve müşterilerimizin her an yanında olacağı inancıyla tercih ettik. Daha önce 2 yıl süreyle yürüttüğümüz 'Toplam Baskı Yönetimi' projelerinde yaratılan müşteri memnuniyetinin, yeni işbirliğinde de aynen devam edeceği düşüncesindeyiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lexmark Türkiye’nin Satış Sonrası Hizmetleri, Teknoser Güvencesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement