Levi's 'Go Forth' Projesiyle Dünyayı Değiştiriyor - Son Dakika
Güncel

Levi's 'Go Forth' Projesiyle Dünyayı Değiştiriyor

Levi\'s \'Go Forth\' Projesiyle Dünyayı Değiştiriyor

Levi's®, AIDS'le mücadele örgütü Thanda.org'u desteklemek için yeni "Go Forth" sosyal medya kampanyasını başlattı

19.09.2011 13:57  Güncelleme: 15:02

GoForth'u tweet'leyerek Güney Afrika'da AIDS nedeniyle yetim kalan 145 çocuğun beslenme ve eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına siz de destek olabilirsiniz.

Levi's®, küresel çapta başlattığı 'Go Forth' kampanyası ile dünyada pozitif değişiklikler yaratmak için herkesi toplanmaya çağırıyor. Kampanyanın ilk ayağında Go Forth, Water.org işbirliğiyle 8000 kişiye hayatlarının sonuna kadar temiz su sağlanmıştı.

Günümüz dünyasının en yıkıcı gerçeklerinden biri olan AIDS, milyonlarca Güney Afrikalı çocuğu yetim ve yoksul bırakmanın yanı sıra, eğitim olanaklarına erişmelerini de engelliyor. Thanda.org'un yoksulluk ve HIV/AIDS'le mücadelede benimsediği benzersiz yaklaşım ise Afrika'nın kırsal kesiminde yaşanan sorunlara sürdürülebilir çözümler geliştirilmesini amaçlıyor.

Modern tüketici duyarlılığı ile bağ kuran Levi's® Güney Afrika merkezli AIDS'le mücadele örgütü Thanda.org'u ve onun kitlelere ilham veren lideri Angela Larkan'ı destekleyen "Go Forth" sosyal medya kampanyasını başlattı.

Kampanya kapsamında, Levi's® Twitter'in gücünden faydalanıyor. Atılan tweet'ler, Güney Afrika'da AIDS nedeniyle yetim kalan 145 çocuğun beslenme ve eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak.

Tweet atanlar, Angela ve Thanda.org'a destek verirken, dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarını da harekete destek olmaya davet ediyor. Angela Larkan ve Thanda.org'un ilham veren öyküsü, aynı zamanda Levi's® Facebook sayfasında da yayınlanıyor. Levi's®, bir taraftan Thanda.org ile ilgili farkındalığı arttırırken diğer taraftan da fanlarını bu önemli organizasyonu destekleyen tweet'ler atmaya teşvik ediyor.

Siz de tek bir tweet'le çocukların hayatını değiştirebilirsiniz!

Kampanyaya destek olmak için takipçileriniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz örnek tweet ise şu şekilde: "Bir Tweet atarak, Güney Afrika'da AIDS yüzünden yetim kalan 145 çocuğun eğitim ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunun. Yardım etmek için yeniden tweet'leyin: @LEVIS support @AngelaLarkan #GoForth."

Levi's® 1982 yılından beri Güney Afrika'da AIDS'le mücadele ediyor

Thanda.org'un desteklenmesi, Levi's®'ın HIV/AIDS ile mücadeleye yönelik uzun süreli taahhüdünün doğal bir uzantısı niteliğinde. 1982 yılında, Levi Strauss & Co.'nun başlattığı temel eğitim kampanyası süratle ilk büyük kurumsal HIV/AIDS'i önleme girişimine dönüştü. Marka, tüm dünyadaki çalışanlarına ve ailelerine kapsamlı HIV/AIDS tedavi ve bakım hizmetlerini sağlamanın yanı sıra, dünya çapında pek çok pazara kapsamlı stratejik işbirliği sundu. Güney Afrika'da ise, Levi's® yenilikçi Red for Life kampanyası sayesinde, gönüllü danışmanlık ve testlere serbest ve kolay erişim sağlayan gezici üniteler oluşturmak üzere yerel STK'larla ve toplumsal paydaşlarla ortaklıklar kurdu. Başlangıcından bu yana, Güney Afrika'da 500.000'den fazla insan bu program sayesinde virüse karşı test hizmetinden yararlanmış durumda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Levi's 'Go Forth' Projesiyle Dünyayı Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement