Lefter Sergisi Büyükada'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Lefter Sergisi Büyükada'da Açıldı

Lefter Sergisi Büyükada\'da Açıldı

Fenerbahçe'nin ordinaryüs lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis anısına, Büyükada'da sergi açıldı.

25.06.2012 01:29  Güncelleme: 08:32

Fenerbahçe'nin ordinaryüs lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis anısına, Büyükada'daki Adalar Müzesi Çınar Sergi Alanı'nda 'Lefter' isimli bir sergi açıldı.

Sergi açılışına Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Ali Yıldırım ve İsfendiyar Zülfikari, genel sekreter Talat Yılmaz, yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, kulüp genel müdürü Serkan Acar, profesyonel futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya, Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu, sanatçı Ediz Hun, Lefter'in yakınları ve dostları ile çok sayıda taraftar katıldı.

Sergi açılışında birer konuşma yapan Adalar Belediyesi Başkanı Farsakoğlu, Fenerbahçe camiasına, efsane Lefter'e sahip çıktıkları için teşekkürlerini iletti. Kürsüye çıkan genel sekreter Talat Yılmaz ise, "Lefter Küçükandonyadis sadece Fenerbahçe'nin değil tüm Türkiye'nin sevgisini kazanmış efsane bir isimdir. Onun adını bu şekilde yaşatmak hepimizi mutlu ediyor" dedi. Ayrıca Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis de, Fenerbahçeli yöneticilere, taraftara ve Lefter'in sevenlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sergide, efsane futbolcunun yaşamından kesitler, dostlarının, medya mensuplarının ve hayranlarının onun için yazıp söyledikleri, ailesi ve sporcu arkadaşları ile çok sevdiği Büyükada'da yaşadıkları, çeşitli görsel ve yazılı malzeme eşliğinde ziyaretçilere aktarılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lefter Sergisi Büyükada'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement