Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasında

Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasında

Bozova ilçesinde bir kuyumcudan Cumhuriyet altını çaldığı iddia edilen kişilerin görüntüleri güvenlik kameralarınca kaydedildi.

19.11.2013 14:27

Bozova ilçesinde bir kuyumcudan Cumhuriyet altını çaldığı iddia edilen kişilerin görüntüleri güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde kuyumculuk yapan Emin Avcı, iş yerine adres sorma bahanesiyle gelen 2 kişinin ayrılmasının ardından 4 Cumhuriyet altınının yerinde olmadığını fark edince, durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine polis ekipleri, iş yerine ait kameraları inceledi.

Görüntülerde, kuyumcuya gelen şüphelilerden biri telefonunu iş yeri sahibi Avcı'ya vererek yön tarif etmesi için dışarıya çıkmasını sağlıyor. Daha sonra içeriye giren bir başka kişi ise önce kasayı açmaya çalışıyor ardından tezgahtaki altını aldığı görülüyor.

Polis, eşkalini belirledikleri M.E.T (16) ve H.K'yi (19) olaydan yaklaşık 2 saat sonra İpekyol Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda gözaltına aldı. Zanlıların üst aramasında ise altınları satarak elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile 8 gram esrar ele geçirildi.

Çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu öne sürülen kişilerin ayrıca 4 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili arandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Kuyumcu Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yerine gelen kişinin kendisine adres sorma bahanesiye dışarı çıkmasını sağladığını, hırsızlığın da bundan sonra gerçekleştiğini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement