Kusursuz Yabancı Filmi - Son Dakika
Güncel

Kusursuz Yabancı Filmi

Kusursuz Yabancı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Kusursuz Yabancı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 18:33

Rowena Price (HALLE BERRY) başkalarının sırlarını açığa çıkarma sanatında mükemmelleşmiş bir araştırmacı gazetecidir. Bu yüzden, evli reklam müdürü Harrison Hill’le (BRUCE WILLIS) yasak ilişki yaşayan çocukluk arkadaşı Grace Clayton öldürülünce, Rowena gerçeği bulmaya kesin karar verir. Teknoloji konusunda uzman olan iş arkadaşı Miles Haley’nin (GIOVANNI RIBISI) yardımıyla Grace’in e-postalarını okur ve Grace’in Hill’i karısına gitmekle tehdit ettiğini öğrenir. Rowena bu bilgi doğrultusunda kimlik değiştirir ve kusursuz bir yabancı haline gelir; önce Hill’in şirketinde geçici sekreter Katherine, sonra da Hill’in internet aşklarından Roketkız, nam-ı diğer Veronica olarak. Genç kadın hiçbir şeyden şüphelenmeyen Hill’in her adımını takip ederken karısının da aynı şeyi yaptığını fark eder. Hill’in güce karşı düşkünlüğü, kadınlara karşı zaafı ve tetikte bekleyen bir karısı vardır.

Ne var ki, Rowena, Hill’in sırlarını açığa çıkarırken kendi hayatında iki önemli insan olan erkek arkadaşı Cameron (GARY DOURDAN) ve en yakın dostu Miles ile Grace arasında bağlantılar da bulur. Kafası karışan ve kendini aldatılmış hisseden genç kadının bu serüvende artık güvenebileceği kimse yoktur.

Yönetmen: James Foley

Senaryo: Jon Bokenkamp, Todd Komarnicki

Oyuncular: Gary Dourdan, Richard Portnow, Giovanni Ribisi, Bruce Willis, Halle Berry

Filmin Türü: 0 0,

Orijinal Adı: Perfect Stranger

Yapımcı Firma: Revolution Studios

Yapım Yılı: 2007

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 109 dk.

Resmi Sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/perfectstranger/

Vizyon Tarihi: 20.04.2007

Kusursuz Yabancı Filmi

Son Dakika Güncel Kusursuz Yabancı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement