Kuşadası1 Engellilerin Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Kuşadası1 Engellilerin Mutlu Günü

Kuşadası1 Engellilerin Mutlu Günü

İzmir Selçuk-Efes Havaalanı'nı ziyaret eden engelliler keyifli bir gün geçirdi.

21.04.2012 12:34

İzmir Selçuk- Efes Havaalanı'nı ziyaret eden engelliler keyifli bir gün geçirdi.

Kuşadası'ndaki tamamen gönüllülerin hizmet verdiği Özürlüler Köyü'nde eğitim gören bir grup engelli Selçuk-Efes Havaalanı'nı ziyaret etti. Bedensel, zihinsel ve görme engellilerle onlara eşlik eden gönüllü eğitmenlerden oluşan grubu Türk Hava Kurulu görevlisi Fatma Özen ile paraşüt öğretmeni Meryem Akan karşıladı. Uçaklarla ilgili bilgi veren paraşüt öğretmeni Meryem Akan çevreyi tanıtırken, bir eğitmen de görme engelli Burcu Kocabıçak'a gördüklerini anlattı. Paraşüt okulunda kısa bir film izleyen engelliler daha sonra eğitim amacıyla uçak hangarının tavanına sabitlenen paraşüte bağlanarak sir süre havada asılı kaldı. Görme engelli Kocabıçak paraşütte sallanmayı 'Cok güzeldiö diye tanımladı.

Engelliler için paraşütle atlama gösterisi yapıldı. Paraşüt okulu öğrencilerinin atlayışı ve yere inmelerini büyük bir mutluluk ve alkışlarla karşılayan engelliler, daha sonra paraşütçülerle fotoğraf çektirdi.

Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler, 'Çocuklarımız çok mutlu oldu. Keyifli bir gün geçirdi. Türk Hava Kurumu yetkililerine ve bize eşlik eden paraşüt Öğretmenine tüm çocuklar adına teşekkür ediyorumödedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası1 Engellilerin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement