Kuşadası Tatile Sakin Başladı - Son Dakika
Güncel

Kuşadası Tatile Sakin Başladı

Kuşadası Tatile Sakin Başladı

Aydın'nın turistik Kuşadası ilçesi bayram tatiline sakin başladı.

11.09.2016 15:33

Aydın'nın turistik Kuşadası ilçesi bayram tatiline sakin başladı. Bayramın ikinci gününden itibaren hareketliliğin beklendiği Kuşadası'nda, özellikle yıldızlı otellerde doluluk oranları turizmcileri rahatlattı. Sakinliği fırsat bilen Kuşadalılar ise bayramda yaşanacak hareketlilik öncesi evlyerinden çıkmayarak dinlenmeyi tercih etti.

Yaz ayları boyunca her gün ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği Dilek Yarımadası Kalamaki Milli Parkı ile dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı sezonun en sakin günlerini yaşadı. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Fahrettin Çiçek, bayram tatilinin turizmcilere "merhem" olacağını söyledi Çiçek "Bayram tatili beklendiği gibi geçiyor. Kuşadası'nda bayram hareketliği ve yoğunluğu ikinci gün başlar. Özellikle beş yıldızlı otellerde ikinci günden itibaren boş yer yok. Yılın son tatilini, son fırsatını hem vatandaşlarımız, hem de turizmciler iyi değerlendirecektir. Bu tatilin turizmcilere merhem olacağını düşünüyorum. Eylül ayının en güzel gün batımı ve havası Kuşadası'nda yaşamak isteyen herkesi Kuşadası'na bekliyoruz" dedi.

İlk gün yapılacak bayrak ziyareti ve kurbanların kesilmesinin ardından çevre il ve ilçelerden gelen tatilcilerin Kuşadası'nı hareketlendirmebi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası Tatile Sakin Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement