Kurumlar Sporda Tesisleşme İçin El Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

Kurumlar Sporda Tesisleşme İçin El Ele Verdi

Kurumlar Sporda Tesisleşme İçin El Ele Verdi

Şanlıurfa'da kurumlar, il genelindeki spor alanlarının daha aktif kullanılması için bir araya geldi.

21.12.2014 13:13

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki spor tesislerinin daha da aktif kullanılması ve yeni tesisleşme bölgelerinin belirlenmesi için toplantı düzenledi.

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Bir hafta önce Şanlıurfa Belediye Başkanımız sayın Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa'ya spor yatırımlarının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay kılıç, Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sinan AKSU'yu ziyaret ettik. Yapılan görüşmeler sonucunda spor adına Şanlıurfa'ya bir çok yatırım gelecektir" dedi.

Yıldız, yapılan toplantıda ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile belediyeye ait spor tesislerinin daha aktif kullanılması için iki kurum arasında koordineli çalışma yürüteceklerini de sözlerine ekledi.

Yıldız, "Bazı bölgelerde il müdürlüğümüze ait tesisler, bazı bölgelerde ise belediye ye ait tesisler yoğunluktadır. Halkımızın hizmetine tesislerimizi daha verimli halde nasıl kullandırırız, yeni tesisleşme için nereleri kullanırsak daha verimli olur. Bunları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Sezer, Gençlik Spor Şube Müdürlerimiz ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi bizim için paydaş bir kurumdur. Bu noktada ayrımız gayrımız yoktur. Spor adına çok faydalı bir görüşme oldu. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza spora ve spor tesisleşmesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ise, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli çalışmalarımızın Şanlıurfa'da sporu geliştirme noktasında çok ciddi katkısının olacağına inanıyorum. İnşallah yapılan bu toplantı Şanlıurfa'mıza hayırlı olur" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kurumlar Sporda Tesisleşme İçin El Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement