Kurum Müdürleri Kaza Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Kurum Müdürleri Kaza Geçirdi

Kurum Müdürleri Kaza Geçirdi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar V.Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu ve beraberindeki heyet kaza yaptı.

14.02.2013 22:18

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu ve beraberindeki heyet kaza yaptı. Heyeti taşıyan araçla başka bir aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dinar'ın çıkışında 10. kilometrede, Dinar'a bağlı Porsuma Köyü mevkiinde karşı şeritten gelen Ömer Gülyiğit idaresindeki 39 EP 124 plakalı araç, Sandıklı'dan Denizli istikametine seyir halindeyken virajı alamayıp takla atarak, Dinar Belediye Başkanı'nı ziyaretten dönen heyet üyelerini taşıyan Ferhat Adsız yönetimindeki 15 DS 454 araca çarptı. Çarpışma sonrasında otomobilde bulunan sürücü Ferhat Adsız, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü İdare ve Mali İşler Müdürü Hakan Kasap, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu ve diğer araç sürücüsü Ömer Gülyiğit yarandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hakan Kasap Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Dinar Kaymakam Avni Kula ve ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar, kaza sonrası Dinar Devlet Hastanesi Acil bölümüne gelerek doktorlardan yaralılar hakkında bilgi aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü İdare ve Mali İşler Müdürü Hakan Kasap, Planlama Koordinasyon Şube Müdürü Abdullah Gedil ve Doğa Koruma Milli Parklar Afyonkarahisar Şb. Md. V. Abdülkadir Sevinçi Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğünün Dinar ilçesine açmayı düşündüğü şeflik birimine yer tahsisi konusunda Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmuşlardı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurum Müdürleri Kaza Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement