İtfaiye eri, Azize Çelik'in annesinin cansız bedenini enkazdan çıkardığı anları anlatırken gözyaşı döktü - Son Dakika
Güncel

İtfaiye eri, Azize Çelik'in annesinin cansız bedenini enkazdan çıkardığı anları anlatırken gözyaşı döktü

Elazığ'da yaşanan depremde kurtarma görevlisinin enkaz altındaki Azize Çelik ile yaptığı telefon görüşmesi sonucunda genç kadın göçük altından sağ çıkarılmıştı. Çelik'in annesi, Sakine Düşmez'in cansız bedenine ise 39 saat sonra ulaşıldı. O anları anlatan itfaiye eri gözyaşlarına hakim olamadı.

26.01.2020 13:13  Güncelleme: 17:41

Elazığ'da UMKE görevlisinin telefonla konuşup kurtardığı Azize Çelik'in annesi olduğu öğrenilen Sakine Düşmez'in cansız bedeni enkazdan çıkartıldı. O anları anlatan itfaiye eri gözyaşlarını tutamadı.

CANSIZ BEDENİ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Elazığ'ın Mustafa Paşa mahallesinde çöken 5 katlı binada enkaz altında kalan son kişi olarak değerlendirilen Sakine Düşmez de depremden 39 saat sonra çıkartıldı. UMKE görevlisinin telefonla konuşup kurtardığı Azize Çelik'in annesi olduğu öğrenilen Sakine Düşmez, ekiplerin titiz çalışması sonucu enkazın altından çıkartıldı. Yapılan kontrolde yaşlı kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.

GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMADI

Yaşlı kadını göçüğün altından çıkartan ekipte yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, enkazın altında kalan kişiyi de çıkarttıklarını dile getirdi. Yaşanan depremi ve sonrasındaki kurtarma çalışmalarını anlatan itfaiye eri, gözyaşlarına hakim olamadı.

ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Sakine Düşmez'in de 5 katlı Aykent apartmanının enkazının altından çıkartılmasıyla birlikte Mustafa Paşa mahallesindeki çöken iki binaya ait enkazları kaldırma çalışmalarına iş makineleriyle devam edileceği belirtildi.

İtfaiye eri, Azize Çelik\'in annesinin cansız bedenini enkazdan çıkardığı anları anlatırken gözyaşı döktü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiye eri, Azize Çelik'in annesinin cansız bedenini enkazdan çıkardığı anları anlatırken gözyaşı döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement