Kumluca'da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Odakları - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Odakları

Kumluca\'da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Odakları

Kumluca Belediyesi, sokak hayvanları için beslenme ve su odakları oluşturdu.

21.06.2017 10:05

Kumluca Belediyesi, sokak hayvanları için beslenme ve su odakları oluşturdu.

İlçede sokak hayvanlarının doğal ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla ilçe genelinde bazı bölgelere beslenme ve su odakları kuruldu.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve hayvanların aç, susuz kalmasını önleyen beslenme odaklarının sayısının artırılması planlanıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaz mevsiminin gelmesiyle artan hava sıcaklığından dolayı park ve sosyal donatı alanlarının çevresinde sokak hayvanları için beslenme odakları oluşturduklarını söyledi.

Belediyeciliğin sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, "Hayvanların korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması bilinciyle evsiz, sahipsiz sokak hayvanları için park ve sosyal donatı alanlarının çevresinde yeni beslenme odakları oluşturduk. Sokaktaki dostlarımız yiyecek ve su ihtiyacını bu odaklardan temin ederek, yaşamlarını daha rahat sürdürebilecekler. Besin takviyesi belediye ekiplerimizce takip ediliyor, zaman zaman vatandaşlarımız da buralara su ve mama koyarak projeye destek veriyor." dedi.

Çetinkaya, sokak hayvanları beslenme odakları sayısının ihtiyaca göre artırılabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Odakları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement