Kümesini Kaldırmak İsteyen 2 Zabıta Memurunu Pompalıyla Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kümesini Kaldırmak İsteyen 2 Zabıta Memurunu Pompalıyla Vurdu

Kümesini Kaldırmak İsteyen 2 Zabıta Memurunu Pompalıyla Vurdu

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde iki zabıta memuru, çevredekilerin şikayeti üzerine, evinin yanında bulunan kümesi kaldırmasını istedikleri Murat Kaya'nın (27) pompalı tüfekli saldırısına uğradı.

26.02.2012 12:50

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde iki zabıta memuru, çevredekilerin şikayeti üzerine, evinin yanında bulunan kümesi kaldırmasını istedikleri Murat Kaya'nın (27) pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Yaralanan iki zabıta memuru hastaneye kaldırılırken, Kaya polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Çeşme İlçesi İnönü Mahallesi 2056 sokak numara 2'deki evde bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli zabıta memurları Erkan Işık (27) ile Hakan Ertanzan (41), pazarcılık yapan ve annesiyle yaşayan Murat Kaya'nın evinin yanındaki kümesten komşularının rahatsız olup şikayet etmesi üzerine 2056 sokağa geldi. İki zabıta memuru, Kaya'dan kümesi kaldırmasını istedi. Ancak bu duruma öfkelenen Kaya zabıta memurlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Kaya, iddiaya göre evden aldığı pompalı tüfekle iki zabıta memurunun üzerine 4 el ateş etti. Metal çöp bidonunun arkasına saklanan iki zabıta memuru yine de saçmalardan kurtulamadı.

AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK

Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlileri göğüs, bacak ve sırtından yaralanan evli Hakan Ertanzan ile bacak ve sırtından yaralanan Erkan Işık'ı Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şüpheliyi gözaltına aldı. Tedaviye alınan iki yaralıdan Erkan Işık ambulansla İzmir'deki Dokuz Eylül üniversitesi Hastanesi'ne, durumu ağır olan Ertanzan da ambulans helikopterle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Murat Kaya polisteki ilk ifadesinde, zabıta memurlarının tavuklarına tekme attığını, bu nedenle öfkelenip pompalı tüfekli ateş açtığını öne sürdü.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - İzmir/ Çeşme

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kümesini Kaldırmak İsteyen 2 Zabıta Memurunu Pompalıyla Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement