Küçükçekmeceliler Hayrabolu'da Binlerce Kişiyle İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmeceliler Hayrabolu'da Binlerce Kişiyle İftar Açtı

Küçükçekmeceliler Hayrabolu\'da Binlerce Kişiyle İftar Açtı

AK Parti İl Başkanlı'ğının "Ramazanda Trakya bir başka güzel… İstanbul komşularıyla güzel."

16.08.2012 15:33

AK Parti İl Başkanlı'ğının "Ramazanda Trakya bir başka güzel… İstanbul komşularıyla güzel."

sloganıyla başlattığı iftar organizasyonları kapsamında,

Küçükçekmece ve Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Hayrabolu'da iftar verdi. Küçükçekmece Belediyesi tarafından da desteklenen yemekte binlerce partili, Hayrabolulu vatandaşlarla Hayrabolu Pazar Meydanı'nda iftar açtı.

Ramazanın ilk gününden beri her akşam Trakya bölgesinin ayrı bir yerinde düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti İstanbul Milletvekilleri, Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca, Türkan Dağoğlu, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, İstanbul Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AZİZ YENİAY: 'El ELE KENETLENDİK'

İftar'dan saatler önce ilçeye gelen, Aziz Yeniay ve beraberindekiler, Hayrabolu'da esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek Ramazanlarını tebrik ettiler.

İftar sofrasında, birlik ve beraberliğe dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Hayrabolulara ve katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasını, "Burada Hayrabolu'nun güzel insanları var. Trakyamız, Hayrabolumuz bir başka güzel. Hayrabolulu Küçükçekmeceli vatandaşlarımız var. Burada el ele kenetlendik. Burada paylaşılan bir lokma ekmek değil, bu milletin son zamanlarda çok ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliktir. Herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum" diyerek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayıp sözlerini tamamladı.

Kadınıyla, çocuğuyla, yaşlısıyla, zengini ve fakiriyle bütün Hayrabolu'nun iftar sofrasında buluştuğunu söyleyen Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut da "Burada üçbin kişi var. İşte gerçek Türkiye bu. Allah birliğimizi bozmasın." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanlı'ğının "Ramazanda Trakya bir başka güzel… İstanbul komşularıyla güzel." sloganıyla düzenlediği etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Çocuklar iftar öncesi çocuk tiyatrosuyla eğlenceli dakikalar geçirirken büyükler de Ak Parti İl Teşkilatından gönüllü olarak gelen ebru-hat ve karikatür sanatçılarının yaptığı ebru, hat ve karikatür eserlerine büyük ilgi gösterdi. Program Mevlana Eğitim ve Kültür Derneği Sema Gösterisi ve Türk Sanat Müziği konseri ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmeceliler Hayrabolu'da Binlerce Kişiyle İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement