Küçükçekmece'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'deki Trafik Kazası

Küçükçekmece\'deki Trafik Kazası

Aracına kartopu attığı gerekçesiyle kovaladığı çocuğun bir cipin çarpması sonucu ölümüne neden olduğu öne sürülen taksici tutuklandı.

17.12.2013 16:57

Küçükçekmece'de, aracına kartopu attığı gerekçesiyle kovaladığı çocuğun bir cipin çarpması sonucu ölümüne neden olduğu öne sürülen taksici tutuklandı.

Küçükçekmece Adliyesi'ne getirilen taksici Özhan G, cumhuriyet savcısına ifade verdi.

Savcılık sorgusunun ardından, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Özhan G, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tevfik Bey Mahallesi'ndeki boş alanda 5 gün önce arkadaşlarıyla oynadığı sırada, taksici Özhan G. tarafından aracına kartopu attığı gerekçesiyle kovalandığı iddia edilen 11 yaşındaki Yusuf Salih Özdağ, D-100 karayolunda Özkan A. yönetimindeki cipin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merve: o çocuğun ne günahı vardı alt tarafı kardı karın içine taş mı koydu öyle olsa bile kovalamak neyin nesi çok mu pahalı cam.. bunun gbi insanar biraz sinrlerine hakim olabilseler keşke bu habere o kadar çok üzüldüm ki her gün aklıma geliyor çocuğu tanımıyorum ama çok üzülüyorum gözlerim doluyor.. kovalayan adam senin çocuğun yok mu bu nasıl bi asalaklık giden geri gelmiyor malesff..üzülmekten bşka bşiey gelmiyor elden... allah ailesne sabr versn daha 1hafta olmadı dayanmak zor gerçekten evlat acısı çok kötü allah kimseye yaşatmasın... umarım en ağır cezayı alırsın sadece korkutmak için kovaladm der şmdi hakime şerefsz.. kovaladnda neye mal oldu dha 11 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldun adiii adam.. 0 0 Yanıtla

Advertisement