Küçükçekmece'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'deki Trafik Kazası

Küçükçekmece\'deki Trafik Kazası

Kartopu isabet ettiği gerekçesiyle taksi sürücüsü tarafından kovalandığı iddia edilen ve kaçarken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki çocuk, Sinop'ta toprağa verildi.

14.12.2013 15:05

İstanbul Küçükçekmece'de, kartopu isabet ettiği gerekçesiyle taksi sürücüsü tarafından kovalandığı iddia edilen ve kaçarken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki Yusuf Salih Özdağ, Sinop'un Erfelek ilçesinde toprağa verildi.

Özdağ'ın cenazesi Küçükçekmece'de yaşayan ailesi tarafından memleketi Erfelek ilçesine bağlı Selbeyi köyüne getirildi.

Köy camisinde öğlen namazının ardından düzenlenen törene,  Yusuf Salih Özdağ'ın ailesi, yakınları, Erfelek belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ile vatandaşlar katıldı. Cenazede anne Meryem ile baba Ertekin Özdağ'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Özdağ, kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Küçükçekmece'nin Tevfik Bey Mahallesi'ndeki boş alanda Yusuf Salih Özdağ, önceki gün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla kartopu oynadığı sırada yoldan geçen bir taksiye kartopu isabet etti. Bu nedenle sürücü tarafından kovalandığı iddia edilen Özdağ, D-100 kara yoluna çıkmış, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement