Kosova'da Türk Partilerin Seçim Kampanyaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kosova'da Türk Partilerin Seçim Kampanyaları Devam Ediyor

Kosova\'da Türk Partilerin Seçim Kampanyaları Devam Ediyor

Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP), 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesi Prizren'de sırasıyla 4 akşam iftar yemeği verdi.

06.06.2017 15:49

Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP), 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesi Prizren'de sırasıyla 4 akşam iftar yemeği verdi.

Dün akşam verilen iftar yemeğiyle Prizren'de seçim kampanyası kapanışı yapan KDTP, kampanyalarını diğer şehirler de devam ettirecek. İftar yemeği sonrası yapılan konuşmada partinin vaatleri sıralandı. Gecede konuşan KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar şunları söyledi: "Seçimlere katılmanın anlamı; devlet mekanizmalarında yer almak ve toplumumuzu en iyi bir şekilde temsil etmektir. Başka bir deyişle sizlerin emanet ettiği güven ve değerleri geleceğe taşımaktır. Bizler atalarımızdan aldığımız bu kutsal emaneti gelecek nesillere taşımayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Bu anlamda sizleri, tüm teşkilatımızı tüm halkımızı 11 Haziran'da seçimlere katılmaya davet ediyor ve o gün de Kosova Demokratik Türk Partimizi desteklemeye davet ediyorum. Önümüzde toplum olarak, parti olarak önemli bir seçim sınavı bizleri beklemektedir. 11 Haziran'da tekrardan güvene ve desteğe ihtiyacımız var. Tekrardan bir olmak ve siyasi gücümüzü artırmamız gerekiyor. Bugüne kadar bizler sizin sayenizde var olduk ve bundan sonra da var olmaya devam edeceğiz. Hiç şüphemiz yok ki, sizler her seferinde desteklediğiniz gibi bu seferde KDTP'ye sahip çıkarak, geleceğimize de sahip çıkacaksınızdır. Oylarınızla Kosova Demokratik Türk Partisinin elini güçlendirerek, Türk Toplumunun geleceğini garanti altına alacaksınız. Kosova Demokratik Türk Partisi  en evvela Kosova Türk toplumunun çıkarları, Kosova Cumhuriyetinin her yönlü kalkınması, Kosova ve Türkiye arası ilişkilerinin artırılmasını kendine temel hedef olarak gören bir siyasi oluşumdur."

Görüntü Dökümü:

Mahir YAĞCILAR - KDTP Gen. Bşk.

Detay - Prizren

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova'da Türk Partilerin Seçim Kampanyaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement