Köşker: Hizmetlerini Hayırla Anacağız - Son Dakika
Güncel

Köşker: Hizmetlerini Hayırla Anacağız

Köşker: Hizmetlerini Hayırla Anacağız

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili Eyüp Ayar, Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı'na Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

01.03.2011 09:26

27 Şubat Pazar günü Hakkın rahmetine kavuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı Gebze teşkilatını da yasa boğdu. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve partilileri beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Başkan Köşker, "Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski başbakanlarımızdan Prof. Dr. Sayın Necmettin Erbakan'ın vefatından derin üzüntü duydum. Sayın Erbakan yakın tarihimize damgasını vurmuş büyük bir devlet, siyaset ve ilim adamıdır. 42 yıllık siyasi hayatı boyunca memleketimize yaptığı hizmetleri her zaman hayırla anacağız. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine, milletimize, sevenlerine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum" dedi. Milletvekili Ayar ve Başkan Köşker'in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram da Milli Görüş camiasına ve partililere taziyelerini iletti.

Taziye: AK Parti Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı'na taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker: Hizmetlerini Hayırla Anacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement