Köşker 2011 Yatırım Yılı Olacak - Son Dakika
Güncel

Köşker 2011 Yatırım Yılı Olacak

Köşker 2011 Yatırım Yılı Olacak

Gebze Belediyesi Meclis Üyeleriyle, Düzenlenen Toplantıda Bir Araya Gelen Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2011 Yılının Gebze İçin Değişim Ve Proje Yılı Olacağını Söyledi

04.01.2011 01:05  Güncelleme: 01:06

Gebze Belediyesi Meclis Üyeleriyle, Düzenlenen Toplantıda Bir Araya Gelen Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2011 Yılının Gebze İçin Değişim Ve Proje Yılı Olacağını Söyledi

Yeni Yıl Temennisi

Gebze Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyeleri, Eskihisar Sakızağacı Çay Bahçesi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başta olmak üzere başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Mehmet Külte, Yunus Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Bayram'ın katıldığı toplantıya Ak Parti Milletvekili Eyüp Ayar da konuk oldu. Meclis üyeleri ve eşlerinin de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2011 yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

İlçe Skm Kuruldu

Yeni yılda Gebze'nin değişimine katkı sağlayacak projelere imza atacaklarını söyleyen Başkan Köşker, "Sayın vekillerimizin, Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla güzel çalışmalara ve projelere imza atacağız inşallah" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in açılış konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, milletvekilliğine aday olmak isteyenler için son başvuru tarihinin 15 Ocak olduğunu hatırlattı. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni kurduklarını, başkan ve yöneticilerini belirleyerek İl SKM'ye bildirdiklerini ifade eden Bayram, genel seçimler öncesi vatandaşlarla iletişimlerde hassas olunması gerektiğini vurguladı.

Demokrasi Tarihinde Bir Rekor

Bayram'dan sonra söz alan AK Parti Milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren girdiği her seçimden başarıyla çıktığını ve bunun Türk demokrasi tarihinde bir rekor olduğunu söyledi. Yapılan son anketlerde Ak Parti'nin genel seçimlerden yine tek başına iktidar olacak şekilde başarıyla çıkacağının anlaşıldığını ifade eden Ayar, "Başbakanımız artık 4 yıllık planlardan bahsetmiyor. Artık 2023'ün Türkiye'sini planlıyor iktidarımız. Bu hedefe ulaşmada gerekli olan adımları atıyoruz, altyapıyı oluşturuyoruz" dedi.

Gebze Değişiyor, Gelişiyor

Halkın teveccühü ve desteğinin devam etmesi için partinin her kademesinde yer alan bireylere görev ve sorumluluk düştüğünü vurgulayan Milletvekili Eyüp Ayar, "Gebze'ye 4 koldan hizmet geliyor. Merkezi yönetimin, İl Özel İdaresi'nin, Büyükşehir ve Gebze belediyelerinin vermiş olduğu hizmetler var.

İlçemize her geldiğimde Gebze'yi biraz daha gelişmiş görüyorum. Gebzemizin çehresi hızla değişiyor. 2002 yılını milat alacak olursak. 2002 öncesinde Gebze'ye yapılan yatırımların kat be kat fazlası 2002'den bu yana ki dönemde yapıldı, yapılmaya da devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker 2011 Yatırım Yılı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement