Konyaspor Tecrübeli İsimler Peşinde… - Son Dakika
Güncel

Konyaspor Tecrübeli İsimler Peşinde…

Konyaspor Tecrübeli İsimler Peşinde…

Atiker Konyaspor'un Türkiye Kupasında finale kalmasının ardından, sezon sonunu beklemeden yeni sezonun planlamasına hız verildi.

17.05.2017 13:50  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenirken, Konyaspor'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Hem yabancı hem de yerli antrenörlerle temasa geçen Konyaspor'un gündeminde, yabancı isimler olarak Rus Igor Dobrovolski, Alman Wolfgang Rolff ve Horst Hrubesch isimleri için nabız yoklandı.

Yerli adaylar arasında ise deneyimli teknik direktör Hüseyin Kalpar, uluslarası deneyemi ile ön plana çıkan Engin Fırat ve son yıllarda yakaladığı çıkış ile İbrahim Üzülmez isimleri üzerinde duruluyor.

Teknik Direktör adaylarının yanı sıra futbolcu konusunda da özellikle Avrupa kupalarına katılma ihtimaline karşı tecrübeli yabancı oyuncular arayan Konyaspor, Yunan Ligi takımı Atromitos Takımın Kaptanı Stoper Sokratis Fytanidis ve İran Milli Takımının Kaptanı orta saha oyuncusu Ehsan Hajsafi, transfer listesinin ilk sıralarında yer alıyorlar. Forvet hattını ise Beşiktaş'tan tanınan tecrübeli Demba Ba ile güçlendirmek isteyen Konyaspor'da sezon bitimi imzaların attırılması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konyaspor Tecrübeli İsimler Peşinde… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement