Konya Selçuk Üniversitesi'nde Ülkücü- BDP'li Öğrenci Kavgası - Son Dakika
Güncel

Konya Selçuk Üniversitesi'nde Ülkücü- BDP'li Öğrenci Kavgası

Konya Selçuk Üniversitesi\'nde Ülkücü- BDP\'li Öğrenci Kavgası

Alaeddin Keykubat Kampüsü'nde bugün öğle saatlerinde ülkücü ve BDP'li öğrenciler arasında çıkan kavganın ardından üniversitenin Rektörü Prof. Dr.Süleyman Okudan, öğrencilere sağduyu çağrısında bulundu

31.05.2011 21:45

Konya'da Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü'ndü bugün öğle saatlerinde ülkücü ve BDP'li öğrenciler arasında çıkan kavganın ardından üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, öğrencilere sağduyu çağrısında bulundu.

Provokatif girişimler sonucu huzur ortamı içinde eğitim-öğretimini sürdüren öğrencilerin çatışma ortamına çekilmeye çalıştığını ifade eden Rektör Okudan tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Belirli dönemlerde ülkemiz genelinde olduğu gibi şehrimizde de çeşitli uzantıları olan kirli eller, bir takım provokatif girişimler sonucu farklı görüş ve düşüncedeki öğrencilerimizi etkilemeye çalışmakta, huzur ortamı içinde eğitim-öğretimini sürdüren öğrencilerimizi çatışma ortamı içine çekmek istemektedirler. Üniversite yönetimi olarak provokasyon olduğu açık bir şekilde ortada olan bu tür girişim ve eylemlere karşı en etkin şekilde mücadele ederek, bu tür eylemlere ve eylemcilere geçit vermeyeceğiz. "

Açıklamada öğrencilerin provokatif girişimlere prim vermemesini isteyen Okudan, "Topluma nifak tohumu ekmeye çalışan bu kişi ya da kişilere karşı üniversitemize yakışır bir duruş sergileyerek mücadele etmeleri gerekmektedir. Bu noktada hem öğretim üyelerimizi hem de öğrencilerimizi sağduyulu davranmaya ve bu kişilerin kötü niyetli planlarına alet olmamaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Selçuk Üniversitesi'nde Ülkücü- BDP'li Öğrenci Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement