Konya Karatay Belediye Binasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Konya Karatay Belediye Binasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Konya Karatay Belediye Binasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye binasının çatısında çıkan yangının büyümeden söndürüldüğünü açıkladı. Sabah saatlerinde çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, belediye binasının hasar tespit çalışmalarına başlandı ve en kısa sürede tadilat yapılacak.

24.10.2023 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye binasının çatısında çıkan yangının büyümeden söndürüldüğünü söyledi.

Sabah saatlerinde merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesinde bulunan Karatay Belediyesi hizmet binasının çatısının bir bölümünde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın, ekiplerin çalışmalarıyla büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

"Yangın tamamen söndürüldü, yaralanma ve can kaybı yaşanmadı"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal medya hesabından yangının tamamen söndürüldüğünü açıkladı. Başkan Kılca, "Sabah saatlerinde belediye binamızda yaşadığımız yangına kısa sürede büyük bir özveriyle müdahale ederek büyümesinin önüne geçen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür yangın tamamen söndürüldü, yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Şu anda hasar tespit çalışmamıza başladık. En kısa sürede hizmet binamızın tadilatını yapacağız" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya Karatay Belediye Binasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement