Konya'da Yeni Yılın İlk Bebeği "Nuh" Oldu - Son Dakika
Güncel

Konya'da Yeni Yılın İlk Bebeği "Nuh" Oldu

Konya\'da Yeni Yılın İlk Bebeği "Nuh" Oldu

Konya'da 2014 yılının ilk bebeği, yaklaşık 3 kilogram olarak doğan "Nuh" bebek oldu.

01.01.2014 02:41

Konya'da 2014 yılının ilk bebeği, yaklaşık 3 kilogram olarak doğan "Nuh" bebek oldu.

Mustafa ve Şeyma Yıldırım çifti, ikinci bebeklerine yeni yılın ilk dakikalarında kavuştular. Doğum sancıları tutan 23 yaşındaki Şeyma Yıldırım, Konya Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gelerek doğumu beklemeye başladı. Saat 23.30 sıralarında doğum odasına alınan anne Yıldırım, saat 00.02'de normal doğumla 2 kilo 950 gram ağırlığında ve 53 santimetre boyunda bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Çiftin ilk çocuğunun da yine bir erkek çocuk olduğu öğrenildi.

Nuh adı konulan bebeğin annesi Şeyma Yıldırım, çok mutlu olduklarını belirterek, doğumu Ocak ayının 7'sinde bekliyorduk. Bugüne kısmetmiş. Sürpriz oldu bizim için" dedi.

İkinci erkek çocuğunu kucağına alan baba Mustafa Yıldırım da, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyum. Doktorumuza, görevli olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yıla bebeğimizle girdiğimiz için çok mutluyum" diye konuştu.

Kadın Doğum Uzmanı İlknur Alkan Kuşabbi ise, "Konya'da yeni yılın ilk bebeğini 00.02'de sağlıklı bir şekilde doğurttuk. 2 kilo 950 gram bir erkek bebeğimiz oldu. Biz de hastamız ve ailesi gibi çok mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun onlara" şeklinde konuştu.

Öte yandan Kadın Doğum Uzmanı Kuşabbi, Nuh bebeğe çeyrek altın taktı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da Yeni Yılın İlk Bebeği 'Nuh' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement