Konya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Konya\'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpışarak takla attı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı. Çarpışmanın ardından alev alan otomobildeki yangın çevredeki ağaçlara da sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, yaralı kişi hastaneye kaldırıldı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

07.07.2023 18:23  Güncelleme: 18:24

KONYA'da iki otomobilin çarpışıp, takla atması sonucu araçlardan biri alev alırken, kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Konya- Ankara karayolunda meydana geldi. Osman Çalışkan (33) yönetimindeki 42 BK 501 plakalı otomobil, kavşakta, aynı yöne gitmekte olan Ekrem Demirci yönetimindeki 06 DHU 268 plakalı otomobil ile çarpıştı. 2 araç da takla atarken, Demirci'nin kullandığı otomobil alev aldı. Kazada Çalışkan hayatını kaybederken, diğer sürücü Demirci ise ağır yaralandı. Bu sırada otomobildeki alevler, çevredeki ağaçlara da sıçradı. İhbarla gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, Demirci ise sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Öte yandan kaza anı ise bir fabrikanın güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement