Konya Banka Önündeki Kamyonetten 70 Bin Lira Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Konya Banka Önündeki Kamyonetten 70 Bin Lira Çaldılar

Konya Banka Önündeki Kamyonetten 70 Bin Lira Çaldılar

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi'ndeki Büsan Özel Organize Sanayi Sitesi'nde bankalar önünde meydana geldi.

31.07.2013 15:45

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi'ndeki Büsan Özel Organize Sanayi Sitesi'nde bankalar önünde meydana geldi. Bir bankaya gelen Mehmet Gündüz, hesabından 70 bin lira çekti. Ardından parayı koyduğu çantayı banka önünde park halindeki 42 BTP 69 plakalı kamyonetinin ön koltuğuna bırakan Gündüz, işlemlerine devam etmek için bankaya geldi. Bu sıra duyduğu ses üzerine aracına doğru bakan Gündüz, bujiyle kamyonetin camını kıran 2 kişinin çantayı alıp bir otomobile bindiğini gördü. Otomobilin peşinden koşup tekmeyle bir aynası kıran Gündüz, aracı durduramayınca polise haber verdi. Polis, üzerinde sahte plaka bulunan otomobilin ve şüphelilerin yakalanması için kentte geniş çaplı çalışma başlattı. 1 GÜN ARAYLA İKİNCİ SOYGUN

Polis, geçen Pazartesi günü de aynı bankanın önünden aynı yöntemle bir otomobilin içinden 30 bin lira çalan 2 kişini aynı kişiler olabileceği üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Banka Önündeki Kamyonetten 70 Bin Lira Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement