Konya Anadolu Selçuklu, İyi Futbolla İyi Sonucu Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Konya Anadolu Selçuklu, İyi Futbolla İyi Sonucu Hedefliyor

Konya Anadolu Selçuklu, İyi Futbolla İyi Sonucu Hedefliyor

Teknik direktör Dinçbudak: "Göreve geldiğimiz günden bu yana iyi futbol oynuyor ancak sonuç alamıyorduk, Çankırıspor karşısında tam tersi oldu. Şimdi iyi oyun ve iyi sonucu birlikte alabilme...

28.11.2013 12:29

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, göreve geldikleri günden bu yana iyi futbol oynadıklarını ancak iyi sonuç alamadıklarını belirterek, "Çankırıspor karşısında tam tersi oldu. İyi oyun ve iyi sonucu birlikte alabilmek için çalışacağız" dedi.

Dinçbudak, yaptığı açıklamada, 2-1 kazanarak 3 puanla ayrıldıkları Çankırıspor maçının büyük önem taşıdığını belirtti.

Bugüne kadar iyi futbol sergileyip şanssızlıklar ve bazı dış faktörler nedeniyle kazanamadıklarını vurgulayan Dinçbudak, "Belki camiamıza iyi futbol izletemedik ancak Çankırıspor karşında riskler aldık. Sonucun dada pozisyonlar verdik. Kazanmak için bunları yapmalıydık. Oyuncularım son dakikaya kadar galibiyeti kovaladı. Son dakikada da olsa gelen galibiyet bize moral ve öz güven getirdi" diye konuştu.

Dinçbudak, ilk yarıda kalan 4 maçta da aynı ölçüde istekli ve mücadeleci oynayarak kazanmak istediklerini, puan olarak kendilerine yakın takımlarla oynayacakları maçlarda önceliklerinin kaybetmemek olduğunu dile getirdi.

"Göreve geldiğimiz günden buyana iyi futbol oynuyor ancak sonuç alamıyorduk, Çankırıspor karşısında tam tersi oldu. Şimdi iyi oyun ve iyi sonucu birlikte alabilmek için çalışacağız" diyen Dinçbudak, "Deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacağız. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'de mücadele ettiler ve güçlü bir kadroları var. Gereken taktik çalışmalarımızı yapacağız. Arzu ettiğimiz sonucu alarak Konya'ya döneceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya Anadolu Selçuklu, İyi Futbolla İyi Sonucu Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement