Kontrol Dümenine BT Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Kontrol Dümenine BT Geçiyor

Kontrol Dümenine BT Geçiyor

Dünya finans piyasalarının lideri, ödüllü BT ITS Netrix Türkiye'de satışa sunuldu.

06.07.2012 15:19

Türkiye Sermaye Piyasasının Kontrol Dümenine BT Geçiyor

DÜNYADA 70 BİN KULLANICI İLE LİDER OLAN ÜRÜN ARTIK TÜRKİYE'DE

Türkiye finans piyasalarında da liderliğe oynayan BT ITS Netrix hızlı bir iletişim süreci ile maksimum kazancı vaad ediyor

Önde gelen global iletişim ve ağ hizmetleri firmalarından BT Türkiye, Türkiye finans piyasaları için yeni bir ürünü pazara sundu. Dünya finans piyasalarının lideri, ödüllü BT ITS Netrix'i Türkiye'de de hizmete sunan BT Türkiye, yerel finans piyasada da liderliği hedefliyor.

Aracı kurum ve banka hazine gruplarını hedefleyen BT ITS Netrix'in dünya çapında 68 binden fazla borsa çalışanı tarafından kullanıldığını söyleyen BT Türkiye ve Doğu Akdeniz Genel Müdürü Mehmet Başer "BT, bu alanda dünyanın iletişim sistemleri tedarikçilerinden biri. New York Borsası üyesi şirketlere ve dünyanın birçok finans kurumunda ihtiyaçlara eksiksiz cevap verirken gelecek teknolojilerini de sunuyoruz. Böylece etkin ve hızlı bir iletişim süreci ile maksimum kazancı vaad ediyoruz. Şimdi sıra Türkiye'de. Bu başarılara Türkiye'de tanık olacağız" dedi.

Hazinelerin ve aracı kurumların artan iş hacmi dolayısıyla tek bir çağrıyı bile kaçırmamaları gerektiğine ve bunun zarara yol açacağına dikkat çeken Mehmet Başer, BT ITS Netrix'in bu trafiği kesintisiz yönettiğini belirtirken "Bu ürün akla gelebilecek her türlü ihtiyaç için birden fazla seviyede yedekleme olanağı ile son derece güvenilir sonuçlar vermesi için tasarlandı" şeklinde konuştu.

Finans Uzmanları İçin Hareket Özgürlüğü

iPad ile uyumlu olması sayesinde hareketliliği kısıtlamadan hizmet sunan BT ITS Netrix 5'den az ya da 2 binden fazla kullanıcı platformlarına kadar kullanıcı sayısı gözetmeksizin her zemine uyum sağlayabiliyor.

Bir çok iletişim araçları ile entegre edilebilen BT ITS Netrix, kullanıcıları cihaz ile normal telefon arasında seçim yapma zorunluluğunda bırakmadan kompakt özelliği ile farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor.

Hız, güvenilirlik ve kullanım kolaylığı özellikleri ile rakiplerinden ayrışan BT ITS Netrix, finans uzmanlarına mükemmel ve eksiksiz hizmet verme garantisi sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kontrol Dümenine BT Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement