Kombine Kartlarda Hedef 400 bin TL! - Son Dakika
Güncel

Kombine Kartlarda Hedef 400 bin TL!

Kombine Kartlarda Hedef 400 bin TL!

Fethiyespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Türk düzenlenen basın toplantısında 2013-2014 sezonuyla ilgili kombine kartlar konusunda bazı bilgiler verdi.

24.07.2013 11:57

İsmail Türk yaptığı açıklamada tribün girişlerindeki turnike sistemlerinde bazı iyileştirme çalışmaları yaptıklarını ifade ederek "Yeni bir sezonda yeni bir ligde yer alacağız. Yeni sezon için çalışmalarımız devam ediyor. Kombine kartlarının satışına başladık. Bu sezon tribün girişlerinde bazı farklılıklar yapacağız. Bizler dahil arkadaşlarımızı yakınlarımızı biletsiz ve kartsız bir şekilde tribünlere alamayacağız. Turnikelerde yapılan iyileştirmelerle bu yönde bazı önlemler aldık. Belki bazıları bozulacak, kızacak ama bunu yapmak zorundayız. Sadece kart gelirlerinden asgari 400 bin TL gelir hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmamız için herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi.

Maraton tribün kombine kartlarının satışında öğrencilere özel indirim yapılacağını da belirten İsmail Türk "Öğrencilere maraton tribündeki kombine kartlarda % 30 indirim yapacağız. Öğrenci belgesi ile gelen gençlere yönelik indirimli kart satışı yapılacak" dedi.

Maraton tribün kombine kartları 150 TL, betonarme tribün kombine kartları 300 TL'den satışa sunuldu. Protokol tribününde geçerli olan VIP kartlar ise 1000 ve 1.500 TL'den satılacak.

Kart satışlarında bonus özellikli kredi kartlarına taksit imkanı da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kombine Kartlarda Hedef 400 bin TL! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement