KOGSAB Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

KOGSAB Ailesi İftarda Buluştu

KOGSAB Ailesi İftarda Buluştu

Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği'ne bağlı gazete sahipleri, eş ve çocuklarıyla iftarda buluştu.

05.08.2013 09:39  Güncelleme: 09:51

Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği(KOGSAB)'ne bağlı gazete sahipleri, eş ve çocuklarıyla iftar da buluştular. KOGSAB başkanı Kenan Höbek ve eşi Ayfer Höbek ev sahipliğinde iftar yemeğinde buluşan birlik üyeleri, eş ve çocuklarını da birbirleriyle tanıştırma fırsatı buldular.

Mutlukent Akse Yaşam Konutları Sosyal tesislerinde buluşan KOGSAB üyeleri ve eşleri, geç saatlere kadar, tam bir aile görüntüsü içinde sohbet ettiler.

İftar, tanışma ve kaynaşma yemeğine Kenan Höbek ve eşi Ayfer Höbek, Yunus ve Ayşe Kahraman, İsmail Kadı, Türker ve Nurşen Demirci, Salih Işık ve Dr. Hatice Işık, Sual Malkoç, Ahmet Duvarbaşı, Bülent ve Songül Kömürcü, Erol ve Serap Polat, Adnan ve Nuran Üner, Coşkun ve Semra Korhan ve eşi KOSAB çalışanları Ebru Gültekin, Ali İhsan ve eşi Gülşen Üner ile çocukları katıldı.

Birlik üyesi Kocaeli gazetesi sahibi Erkan Ünal da başka bir program nedeniyle iftara katılamadı. Bir mesaj gönderen Ünal, bundan sonraki etkinliklerde yer alacağını söyledi. Yine Birlik üyesi Ekrem Meral mazereti nedeniyle katılamadı.

İyi ve kötü günde yan yana olacağız

KOGSAB başkanı Kenan Höbek yaptığı açıklamada,"KOGSAB, sadece ticari, mesleki anlamda bir araya gelmiş bir birlik değildir. KOGSAB, aynı zamanda dostluk, dayanışma, iyi ve kötü günde bir araya gelen büyük aile olmayı amaçlamaktadır. Bunun için kurulduğumuz günden beri, ne mutlu ki tüm üyelerimiz dostluk bağlarının kuvvetlenmesi için çaba göstermektedir. Çok güzel mesleki ve dostluk ilişkileri içindeyiz. Madem bir aileyiz, bu kentte yaşıyoruz ve kader birliği yapmışız, o zaman eşlerimizde birbirini yakından tanımalı ve onlarda dayanışma içinde olmalıdır. Çocuklarımızda birbirini tanımalıdır. İşte bu amaçla, ilk adımı attık. Bundan sonra, KOGSAB üyeleri arasında aile ve dostluk bağları daha da güçlenecektir."dedi.

İftar ve tanışma ve sohbetlerin ardından, Atıf Sarıkaya ve Selami Ayaz oluşan genç müzik gurubu ise geç saatlere kadar sevilen şarkılarla geceye ayrı bir tat kattılar.

Öte yandan, neşeli ve seviyeli bir aile buluşmasının ardından KOGSAB üyeleri, belli aralıklarla ve sırasıyla üyelerin davetlisi olarak aile buluşmalarını devam ettirmek içinde karar aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KOGSAB Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement