Kod Adı Kırlangıç: İlk Bölüm Özeti - Son Dakika
Güncel

Kod Adı Kırlangıç: İlk Bölüm Özeti

Kod Adı Kırlangıç: İlk Bölüm Özeti

Yiğit Efe, kendi tasarladığı dron ile katıldığı yarışta ikinci olur ve Zeynep ile tanışır. Şirket çalışanlarından Aspar, yarışa müdahale ederek Yiğit Efe'nin birinci olmasını engeller. Şirket, Selim'e Yiğit Efe'nin projesini çalma görevi verir. Selim, bu görevi kabul etmese de Yiğit Efelerin apartmanına taşınır. Zeynep ve ailesi de mahalleye taşınır ve Zeynep, mahalle çocuklarıyla kaynaşır. Şirket, gizli projeyi ele geçirebilecek mi? Çocuklar, Aspar'ın kötülüklerine rağmen bir araya gelip başarılı olabilecekler mi?

11.11.2023 12:07

"Kod Adı Kırlangıç"ın 12 Kasım Pazar günü saat 17: 45'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 1. Bölüm konusu şöyle:

Drone yarışmasına kendi tasarlayıp ürettiği dronu ile katılan Yiğit Efe, yarışı ikinci olarak tamamlar. Aynı yarışmada üçüncü olan Zeynep ile Yiğit Efe'nin yolları ilk kez burada kesişir.

Şirket adlı gizemli bir yapının çalışanlarından olan Aspar ve Selim ise birbirine tamamen zıt karakterdedir. Aspar, yarışa müdahale eder ve Yiğit Efe'nin birinci olmasını engeller.

Selim ise Şirket'in gerçek planının henüz farkında değildir. Yarıştan hemen sonra Şirket Selim'e yeni bir görev verir ve Yiğit Efe'nin projesini çalıp kendilerini getirmesini ister.

Selim bu görevi içine sindiremese de, Yiğit Efelerin apartmanına taşınır. Öte yandan Zeynep ve ailesi de mahalleye taşınmıştır. Zeynep Yiğit Efe ile çok anlaşamasa da, mahalledeki çocuklarla kısa sürede kaynaşır.

Şirket gizli projeyi ele geçirebilecek mi? Aspar'ın kötülüklerine rağmen, çocuklar grup olmayı başarabilecekler mi?

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Kod Adı Kırlangıç: İlk Bölüm Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement