Koçtaş'ta Temmuz Ayı Fırsatlarını "Aman Kaçırmayın" - Son Dakika
Güncel

Koçtaş'ta Temmuz Ayı Fırsatlarını "Aman Kaçırmayın"

Koçtaş\'ta Temmuz Ayı Fırsatlarını "Aman Kaçırmayın"

Koçtaş, Temmuz ayı boyunca devam edecek olan "Aman Kaçırmayın" kampanyası ile bu yaz ihtiyacınız olan her şeyi evinize getiriyor.

09.07.2013 14:21

Evinizi, iş yerinizi ve tüm yaşam alanlarınızı güzelleştirecek farklı çözümleri fiyat avantajlarıyla bir arada sunan Koçtaş, Temmuz ayı boyunca devam edecek olan "Aman Kaçırmayın" kampanyası ile bu yaz ihtiyacınız olan her şeyi evinize getiriyor. Temmuz ayı fırsatları ile tanışmak için en yakın Koçtaş mağazasına uğrayabilir, dilediğiniz ürünleri internet sitesi üzerinden veya telefon ile sipariş verebilirsiniz.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, Parolu kartlar ile yapılacak alışverişlerde tüketicilere avantajlar sunmaya devam ediyor. Koçtaş'ın düzenlediği yeni kampanya kapsamında Temmuz ayı boyunca Parolu kartıyla 150 TL, 300 TL, 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, belirlenen ürünlere indirimli sahip olma fırsatı yakalayacak.

'Aman Kaçırmayın' kampanyası çerçevesinde, Koçtaş'tan Parolu kartlar ile yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde; yeşil ve mavi renk alternatifleri ile kamp sandalyeleri 19.9 TL yerine 4.9 TL'ye; 60*90 CM Poppy Shaggy Paspas ise 9.9 TL yerine 4.9 TL'ye müşterilerini bekliyor.

Koçtaş'ta, Parolu kartlar ile yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde ise 500 w gücündeki darbeli matkap ve 3.6 V akülü vidalama seti 49 TL yerine sadece 29 TL'ye; 4.6 V, 4 renk akülü vidalama seti 29.99 TL yerine 9.99 TL'ye, Bylss marka 40 cm boyutundaki kumandalı vantilatör 99.9 TL yerine 49.9 TL'ye, Bylss marka 1,7 LT kettle 29.9 TL yerine 9.9 TL ye satışa sunuluyor.

Koçtaş, kampanya çerçevesinde Parolu kartlar ile yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde; Sheffield Folding masa sandalye setini 179 TL yerine 99 TL'ye satışa sunarken; sırt masajı, ayak masajı, havalandırma ve aydınlatması ile Hydrocabin 816 90*90 COMPACT duş sistemini ise 999 TL yerine 749 TL fiyattan tüketiciye ulaştırıyor.

1 Ağustos'a kadar devam edecek ve stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan faydalanmak için size en yakın Koçtaş mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın, Koçtaş'ın Temmuz ayı fırsatlarını aman kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koçtaş'ta Temmuz Ayı Fırsatlarını 'Aman Kaçırmayın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement