Kocasının Öldürdüğü Kadınla Bebeği Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kocasının Öldürdüğü Kadınla Bebeği Yan Yana Toprağa Verildi

Kocasının Öldürdüğü Kadınla Bebeği Yan Yana Toprağa Verildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde cinnet geçiren kocanın öldürdüğü eşi ve 7 aylık bebeğinin cenazesi, Çatak köyünde yan yana toprağa verildi.

10.03.2014 20:33  Güncelleme: 20:35

Muğla'nın Fethiye ilçesinde cinnet geçiren kocanın öldürdüğü eşi ve 7 aylık bebeği Seydikemer ilçesi Çatak köyünde yan yana toprağa verildi.

Fethiye'nin Çatalarık mahallesinde Bayram E.nin 13 yılık eşi Birgül E'yi av tüfeği ile 7 aylık bebeği Elif Beyza'yı da tekme ile öldürmesinin ardından Bayram E. tutuklanırken Muğla adli tıpa gönderilen Birgül E ve Elif Beyza'nın cenazeleri akşam saatlerinde Çatak köyüne getirildi. Aile üyeleri sinir krizleri geçirirken, cenazeler cenaze aracıyla köy mezarlığına götürüldü. Mezarlıkta iki ayrı kalaslar musalla taşı haline getirilip Birgül E ve kilime sarılı Elif Beyza'nın cenazeleri kalasların üzerine konuldu. Kıncılar kuran kursu hocası İsa Kaya tarafından cenaze namazı kıldırılmadan önce kaya cemaate hitaben yaptığı konuşmada, "Toplum bilinçlenmesi olmadığı müddet bu tip acı ölümler olacaktır bilinçlenme için evlatlarımıza bu konularda dini terbiye verirsek bu tür acı ölümlerin önüne geçilebilir" dedi.

Birgül E. ve Elif Beyza'nın cenaze namazı ayrı ayrı kılındıktan sonra yan yana dualarla toprağa verildi. Birgül E'nin babası Sadık Kartal kızı ve torununun mezarı başında gözyaşı döktü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocasının Öldürdüğü Kadınla Bebeği Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement