Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu - Son Dakika
Güncel

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi\'nde vatandaşlarla buluştu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Çolakbayrakdar, her mahalle için ayrı projeler geliştirdiklerini ve bunları imkanlar ölçüsünde hayata geçirdiklerini belirtti. İlçenin her cadde ve sokağında çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın gelecekte insanların yaşamak için can atacakları bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Programa MHP ve AK Parti ilçe başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

28.03.2024 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla buluştu.

Çolakbayrakdar, bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte, her mahalle için ayrı projeler geliştirdiklerini ve imkanlar ölçüsünde bunları hayata geçirdiklerini bildirdi.

İlçenin her cadde ve sokağında çalışma yaptıklarını belirten Çolakbayrakdar, "Her geçen gün güzelleşen mahallemiz gelişiyor ve yenileniyor. Kayseri'mize yakışan hizmetler yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de inşallah çok güzel hizmetlere imza atacağız. Yakın gelecekte Kocasinan, insanların yaşamak için can atacakları cazibe merkezi olacak." dedi.

Programa katılan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan'ın da konuşma yaptığı etkinliğe, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement