Kocaelispor'da Hodri Meydan Grubu Antrenmanı Bastı - Son Dakika
Güncel

Kocaelispor'da Hodri Meydan Grubu Antrenmanı Bastı

Kocaelispor\'da Hodri Meydan Grubu Antrenmanı Bastı

Kapısına kilit vurmaktan son anda kurtarılan ve yönetimi eski futbolcular tarafından devranılan Kocaelispor'da "Hodri Meydan" olarak bilinen taraftar grubu ile yönetimin arası açıldı.

14.09.2011 13:38

Kapısına kilit vurmaktan son anda kurtarılan ve yönetimi eski futbolcular tarafından devranılan Kocaelispor'da "Hodri Meydan" olarak bilinen taraftar grubu ile yönetimin arası açıldı. Bu sabah bir grup taraftar Kocaelispor'un antrenmanını basarak yine eski futbolculardan alan takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Ceyhun Güray ile tartıştı. Taraftarlar daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Borçları nedeniyle transfer yapamayan, tecrübeli tüm oyuncuları da kulüp kapanacak diye yine 2. lig ekibi olan Körfez FK'ya aktarılan Kocaelispor, yaşları 17-18 olan genç oyunculara kalmıştı. Ligin ilk maçını deplasmanda Çorumspor ile oynanan ve 5-0 mağlup olan Kocaelispor'da, bu maç sırasında Çorum'a gittiği belirtilen bir grup taraftarın alınan yenilgi nedeniyle Ceyhun Güray ile tartıştığı, oradaki gerginliğin burada da devam etmesi nedeniyle de bugün Hodri Meydan Grubu olarak adlandırılan taraftarların 17 Ağustos Sahası'ndaki antrenmanı bastığı belirtildi.

Antrenman sahasına girip Ceyhun Güray ile tartışan taraftarlarla teknik heyet arasındaki gerginlik üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Asayiş'ten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Şahinli'nin de geldiği 17 Ağustos sahasında, aralarında

Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Özgür Taşkıran, yönetim kuruyu üyesi Hüsnü Dindar ve Kocaelispor Kulübü'nün kapanmaması için bir önceki dönemde başkan olan Serkan Toprakoğlu'nun da bulunduğu grup gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaelispor'da Hodri Meydan Grubu Antrenmanı Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement