Kocaeli - Tunceli'ye Seçmen Kütüğü Nakli İçin Gitmiş - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Tunceli'ye Seçmen Kütüğü Nakli İçin Gitmiş

Kocaeli - Tunceli\'ye Seçmen Kütüğü Nakli İçin Gitmiş

Kılıçdaroğlu'nun Kayınpederinin Ölümü

25.03.2011 13:12

KILIÇDAROĞLU'NUN KAYINPEDERİNİN ÖLÜMÜ

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde oturan 82 yaşındaki Ali Hıdır Özdağ'ın Tunceli'ye oyunu orada kullanmak istediği için seçmen kütüğünü aldırmak amacıyla gittiği öğrenildi. Damadı, kayınpederinin tansiyon hastası olduğunu, dengesini kaybederek düşmüş olabileceğini söyledi.Kocaeli'nin Derince İlçesi Yenikent Mahallesi'nde oturan, Gümrük Müdürlüğü'nden emekli Ali Hıdır Özdağ, emekli olduktan sonra İzmit, Derince ve Körfez ilçelerinde seyyar olarak milli piyango satıyordu. Her yıl yaz mevsiminde memleketleri Tunceli'ye gittiği ve yazı orada geçirdiği belirtilen Ali Hıdır Özdağ'ın 12 Haziran seçimlerinde oyunu da orada kullanacağından seçmen kütüğünü Tunceli'ye aldırmak için bu yıl erken gittiği anlaşıldı.

Dirence İlçesi'nde oturan oğlu Ender Can Özdağ babasının geçtiğimiz çarşamba günü Tunceli'ye gittiğini belirterek, "Gitmeden önce kendisiyle konuşmuştuk. Yazları Tunceli'ye gidiyordu. Seçimlerde mutlaka oy kullanır. Ancak oy kullanmak için tekrar buraya gelmek zor olacağından seçmen kütüğünü oraya aldıracaktı. Unutkanlığı vardı. Ciddi bir hastalığı yoktu" dedi.

Ali Hıdır Özdağ'ın damadı Kemal Özdemir ise kayınpederinin intihar etmiş olabileceğini düşünmediğini belirterek "Kendisinin ciddi bir sorunu yoktu. İki gün önce görüştüm. Seçmen kütüğünü Tunceli'ye naklettirmek için gitti. Tansiyonu vardı. Büyük olasılıkla tansiyonundan dolayı dengesini kaybedip düşmüş olabilir. " dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Tunceli'ye Seçmen Kütüğü Nakli İçin Gitmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement