Kocaeli Gemileri Kaçıran Askerlerden 6'sı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Gemileri Kaçıran Askerlerden 6'sı Tutuklandı

Kocaeli Gemileri Kaçıran Askerlerden 6\'sı Tutuklandı

Gemileri kaçıran askerlerden 6'sı tutuklandıİZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'de, darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndan 2 fırkateyni kaçıran 10 subay ve astsubaydan 6'sı tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

08.09.2016 14:22

Gemileri kaçıran askerlerden 6'sı tutuklandı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'de, darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndan 2 fırkateyni kaçıran 10 subay ve astsubaydan 6'sı tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 12 subay ve astsubay daha adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndan TCG Kemal Reis ve TCG Oruç Reis fırkateynlerini kaçıran subay ve astsubaylar tespit edilerek gözaltına alındı. 10 subay ve astsubay dün adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 10 subay ve astsubaydan 6'sı tutuklanırken, 4'ü ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkma yasağı ile serbest bırakıldı.

12 ASKER DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

2 fırkateyni kaçıran askerlerin adliyeye sevk edilmesine devam edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından 12 subay ve astsubay bugün adliyeye sevk edildi.

HABER: Ergün AYAZ-Faruk KIYAK/KAMERA: Orhan UZUN

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Gemileri Kaçıran Askerlerden 6'sı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement